image
 |  13 25 Лютого 2021 | 15:28

Міністерство юстиції блокує скасування реєстрації незаконного торгового центру у Луцьку

Міністерство юстиції блокує скасування реєстрації незаконно спорудженої 4-поверхової будівлі на проспекті Відродження, 29а у Луцьку.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Під час сесії міськради депутати розглянули питання звернення до Міністра юстиції України щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності. Заступниця директора юридичного департаменту Інна Романова розповіла, що Луцька міська рада уже зверталася до Міністерства юстиції України зі скаргою на рішення державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Віталія Ященка щодо порушення ним вимог чинного законодавства при здійсненні реєстрації речових прав на об’єкт нерухомого майна на пр. Відродження, 29а. Але уже майже шість місяців реакції на звернення немає.

"Власник ділянки порушив усі норми будівництва. Відстань до сусідніх стін становить 50 см. Коли споруду почали лише зводити, її вже зареєстрували як завершений об'єкт нерухомості. 1 вересня 2020 року Міністрерство юстиції отримало скаргу від Луцької міськради щодо скасування реєстрації нерухомого майна. А поки у Міністерстві це питання розглядають, державний реєстратор масово реєструє комерційну нерухомість у Луцьку", - поскаржився на бездіяльність міністерства мер Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Луцької міськради розкритикували Центр виховання дітей та молоді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити