image
 |  0 8 Листопада 2021 | 08:42

Поляки показали, як мігранти з Білорусі намагаються атакувати прикордонників (ВІДЕО)

Міністерство оборони Польщі опублікувало зняте на кордоні із Білоруссю відео, як група мігрантів намагається атакувати польський прикордонний пункт.

Про це йдеться у Твіттері польського відомства, - передає Укрінформ.

Відтак деякі мігранти напали на один із прикордонних пунктів в присутності принаймні одного білоруса. Зокрема, на відео видно, як група мігрантів кидає в бік польських прикордонників гілки або камені.

«Ситуація на кордоні стає все більш напруженою. Подібні ситуації зараз є майже звичним явищем. Ми всі повинні бути вдячні нашим бійцям та прикордонникам за службу», – прокоментував відео міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля магазину на Волині влаштували бійку

Як повідомлялося, Німеччина та ЄС звинувачують білоруського диктатора Олександра Лукашенка в контрабанді біженців з Близького Сходу в ЄС через кордони Польщі, Литви та Латвії у відповідь на європейські санкції.

За даними німецької федеральної поліції, лише за перші чотири дні листопада до Німеччини нелегально потрапили 572 особи з Білорусі. За весь поточний рік зафіксовано вже 8407 несанкціонованих перетинів кордону, в основному, польського.

Фото: Gość Niedzielny.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити