image
 |  4 24 Січня 2023 | 10:23

Міноборони завжди рахувало яйця штуками, а не кілограмами, - автор розслідування Ніколов не вірить поясненням міністра Резнікова

Автор розслідування про завищені ціни на закупівлю продуктів для військових Юрій Ніколов не вірить поясненням, які надав міністр оборони Олексій Резніков.

Про це Ніколов пише у facebook, повідомляє ВолиньUA.

"Я ось на колажик спеціально скопіював з рядки з цінами яєць у цьому і попередніх контрактах Міноборони з 2021 року. <...> Там чітко видно, що Міноборони про яйця завжди писало штуки. Не кілограми. Не "лотокнадвадесятки". Штуки. І ціна в тих контрактах відповідала саме ціні за штуку 3,90 - 6,00 - 9,00 за одне яйце", - пише Ніколов.

На його думку, якби дійсно йшлося про технічну помилку, як твердять у Міноборони, то в контракті була би вказана ціна у 170 грн, а не 17.

Також він ще раз звертає увагу на завищені ціни на картоплю - 22 грн за кг та курячі стегенція - 120 грн за кг.

"В общім, пан міністр довів, що він не хоче боротись з проблемою корупції. Своїм постом він довів, що сам є частиною проблеми. І зараз просто намагається відпетляти так, щоб не руйнувати вибудованих схем", - вважає Ніколов.

На його думку, Зеленський зараз може показати світу, як Україна змінюється на очах, відмовившись прикривати "своїх хлопців".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити