image
 |  11 27 Січня 2024 | 13:56

Минулоріч у Луцьку понад 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу

У 2023 році у Луцьку отримали допомогу 13200 внутрішньо переміщених осіб

Про це йде мова у звіті про роботу управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради за 2023 рік.

"Центр взаємопідтримки внутрішньо переміщених осіб" надає допомогу (продукти харчування, дитяче харчування, одяг, взуття, засоби індивідуальної гігієни, підгузки) сім’ям з дітьми, які поселились у Луцькій міській територіальній громаді, зареєструвались в департаменті соціальної політики, як внутрішньо переміщені особи та отримали довідку для отримання допомоги.

Працівники управління забезпечують отримання, завантаження, розвантаження, облік, сортування та видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Налагоджена співпраця з місцевими волонтерами та надається допомога у зборі одягу для військових ЗЗУ та військових шпиталів.

За 2023 рік в Центрі отримали допомогу 13 200 внутрішньо переміщених осіб. Видано 4521 продуктових набори, а також більше 100 тон різної допомоги (одяг, взуття, постіль, дитяче харчування, підгузки, засоби гігієни та інші речі першої необхідності).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вилучили контрафактні цигарки на суму понад 2 мільйони (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити