image
 |  4 1 Листопада 2019 | 12:46

Могли вбити «мажори»: нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця на Чернігівщині

31 жовтня у Прилуках на Чернігівщині люди пікетували місцеву поліцію. Палили шини та вимагали справедливого розслідування обставин загибелі 14-річного Дениса Чаленка.

Впевнені, його смерть – не нещасний випадок. До вбивства можуть бути причетними четверо 16-річних хлопців. Мовляв, за тиждень до загибелі Дениса вони надсилали на його телефон повідомлення з погрозами, розповіли кореспондентові Gazeta.ua місцеві.

Начаьник Прилуцького відділу поліції Олександр Яцик сказав, що із хлопцем, з телефона якого надходили погрози, поліція спілкувалась. Він сказав, що до справи не причетний. Тому його відпустили. Також пообіцяв розслідувати цю справу за тиждень. Якщо результатів не буде – піде у відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палата представників США ухвалила резолюцію щодо імпічменту Трампа

Тим часом і батькам загиблого на телефон небайдужі почали кидати голосові повідомлення. Анонімні свідки пояснюють: Денис вступився за дівчину, за це цого й побили івдарили ножем. Тіло відтягнули на залізничний вокзал, - повідомляє ТСН.

Рідні Дениса разом із його друзями розпочали власне розслідування і дійшли висновку, що до зникнення хлопця причетні двоє місцевих і двоє киян.

"Чутки такі ходять, що до цього злочину причетні діти високопосадовців, котрі працюють у судовій системі в Києві", - каже адвокат Володимир Білик.

Нині батьки домагаються повторної експертизи і долучення до розслідування столичних правоохоронців.

Тим часом у поліції області заявляють, що робити висновки про причини смерті хлопця поки передчасно, адже розслідування триває. Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін запросив на зустріч 1 листопада представників потерпілої сторони. Їх було включено і до складу слідчо-оперативної групи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити