image
 |  4 11 Травня 2021 | 10:57

Молодик у знаці Тельця 11 травня відкриє шлях достатку та гармонії

11 травня о 22:00 за київським часом відбудеться молодик у знаці Тельця в з'єднанні з «чорним Місяцем».

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Тому до наступного молодика будуть відкриті нові можливості у фінансовій сфері тим, хто не наживався за рахунок інших. З 11 травня настане час збільшення форми, обсягу, матеріалізації, вийде досягти розширення в матеріальному або фінансовому відношенні. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла астрологиня Марина Скаді.

«Це гарний час для того, щоб поговорити з людиною, яка збилася зі шляху, і допомогти їй визначити вірний вектор розвитку. Особливо це стосується людей, які перебувають у скрутному, нестабільному матеріальному становищі. Люди сприйнятливі в найближчі дні після молодика, можна вплинути на становлення особистості», – зазначила вона.

Гармонійний аспект з Нептуном, планетою творчості, духовності, фантазії, дасть можливість вивести на перший план духовні цінності. А це буде хороше опрацювання «чорного Місяця» у Тельці, кармічного негативної точки, енергетичної воронки, яка спустошує, витягує потенціал людини, його ресурси, здоров'я. Ті, хто зроблять реальні кроки в цьому напрямку, зможуть перейти на новий, більш якісний рівень.

«У найближчі дні після молодика 11 травня посилиться психічна діяльність, уява і проникливість, а це може підказати оптимальний вихід з будь-якого скрутного становища. Відповідні дні для змін в житті. Подорож і зміна місця перебування сприятимуть поліпшенню матеріальних інтересів. Багато хто знайде натхнення, посиляться творчі та артистичні здібності. Зверніть увагу на свої сновидіння. У найближчі дні після молодика 11 травня багато людей усвідомлюють необхідність духовного зростання, відчувають сильні емоції, відбувається активізація діяльності підсвідомості. Гарний час для вирішення майнових та господарських питань, але за умови реалістичності підходу до справ», – порадила Скаді.

Під час молодика в Тельці не варто поспішати. Це час накопичення ресурсів, посилення самовладання і стійкості. Грошові питання особливо актуальні. Те, що відбувається в найближчий місячний місяць, буде мати значення ще довгий час. Але щоб не зіпсувати сприятливий потенціал грошового молодика не варто вдаватися до похмурих думок, його потрібно зустріти в хорошому настрої і удача обов'язково посміхнеться. Також 11 травня – прекрасний день, щоб об'єднатися з родиною, зателефонувати батькам, сходити в гості, вирішити складні сімейні питання і налагодити взаємини з рідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 травня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити