image
 |  261 8 Жовтня 2024 | 20:34

Молодий педагог з Волині потребує допомоги на лікування

Жительку селища Заболоття Ковельського району Юлію Тарасюк знають як надзвичайно добру й талановиту людину, перспективного молодого педагога.

Про це вона повідомила у соцмережах, пишуть Волинські новини, інформує ВолиньUA.

Тривалий час Юля мужньо бореться, щоб мати здорове майбутнє. Але зараз їй дуже потрібна допомога.

«Ви завжди звикли бачити мене ось такою сильною, зібраною та впевненою в собі, але сьогодні (хоча щиро надіялась, що цей день не настане) я звертаюся до вас зовсім розгубленим дівчиськом, яке потребує вашої допомоги, – йдеться у дописі. – Більшість із вас знають, що я дуже давно маю серйозні проблеми зі здоров’ям, а ще й півтора року тому дізналася про свою онкологію, що стало для мене справжнім випробуванням.

Лікарні, операція, відповідні терапії, безкінечні медичні процедури та препарати – все це моя щоденна рутина. У результаті в мене – атрофія слизової оболонки шлунка, виразкова хвороба стравоходу, шлунка і дванадцятипалої кишки, що супроводжується шлунково-кишковою кровотечею, кила стравоходу, ускладнення на серце, головний мозок та суглоби. Все це знову потребує дорогого лікування, на яке ні я, ні моя сім’я вже не маємо ресурсу.

Скажу я вам, це ламає не тільки фізично, а й морально. Я просто стала уникати людей, всіх цих розмов стосовно мого здоров’я і жалю. Плакала, надіялась, розчаровувалась, гнівалася, дерлася вгору, знову падала – і так по колу.

Мені надзвичайно важко відверто ділитися своєю історією, однак я розумію, що без вас не впораюся. Тому буду вдячна за будь-яку вашу допомогу. Обіймаю кожного».

Допомогти Юлі коштами можна за посиланням.

Номер банки 5375411222513330; номер карти ПриватБанку 4149499154007775.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинській лікарні можна залишити відгук, відсканувавши QR-код

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити