image
 |  2 7 Вересня 2018 | 06:45

Муніципальна варта не рекомендує лучанам спалювати сухостій

Муніципальні вартові закликають місцевих припинити спалювання сухостою, яке призводить до колосальних проблем, не тільки екологічних, а й побутових.
Про це повідомляє "Область. Онлайн".
Як повідомляє прес-служба Департаменту муніципальної варти при Луцькій міській раді, з настанням потепління збільшується загроза екологічних катастроф від спалювання сухостою лучанами.
Кількість випадків шкоди майну та здоров’ю через пожежі сухостою все збільшуються
Окрім погіршення екологічної ситуації, спалювання сухостою шкодить здоров’ю людини.
Оскільки дим від рослин їдкий та швидко поширюється за сприятливої погоди, це шкодить дихальній системі мешканців цілих кварталів, де такі спалювання вчиняються окремими людьми.
Окрім людей, страждають комахи та тварини, погіршується якість та плідність ґрунтового покриву, через задимленість погіршується видимість на дорогах, що може призвести до збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод.
Муніципали прохають громадян негайно звертатися на телефон «гарячої лінії» їхнього департаменту 067-0000-679 у разі виявлення випадків спалювання рослинності.
Вартові рекомендують не залишатися осторонь суспільних проблем та допомагати притягнути до відповідальності порушників.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві горить гіпермаркет «Епіцентр»
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити