image
 |  2 6 Жовтня 2020 | 13:15

Муніципали викидають сміття у подвір’я лучанам

Місяць тому працівники Департаменту муніципальної варти Луцькради вирішили впорядкувати на свій лад організацію збору побутового сміття в приватному секторі міста.

Як передає Волинь infa, згідно правил благоустрою міста Луцька, мешканці міста при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового розміщення відходів, ємкості для відходів.

На думку працівників департаменту муніципальної варти Луцькради це повинні бути лише сміттєві контейнери. Зрозуміло, що їх лучанам необхідно придбати за свій рахунок.

В іншому випадку, муніципали погрожують лучанам штрафами, а нещодавно і взагалі стався кричущий момент. Луцькі муніципали почали закидати сміття, яке не було у сміттєвих баках мешканцям приватного сектору прям у двори, при цьому не розбираючись чиє це сміття.

Виданню Волинь infa лучанин, який попросив не називати його ім’я, надіслав зняте ним відео, де луцькі муніципали закидають йому в двір побутове сміття. Зі слів чоловіка він виніс лише один пакетик, у відповідь муніципали докинули йому ще декілька пакетів сусідського сміття. Окрім цього активно фіксували цей процес на відео смартфону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжують встановлення камер на ключових в'їздах/виїздах міста

Цікаво, що відео, яке знімали муніципали не було опубліковано на їхній офіційній сторінці.

Варто також зазначити, що це не є одинарний випадок, лучани активно почали жалітись на сміття, яке муніципали з погрозами штрафу закидають назад їм у подвір’я.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити