image
 |  101 28 Вересня 2024 | 11:06

Музей Корсаків у Луцьку запрошує 28 вересня на відкриття артпроєкту «Космогонія»

Музей Корсаків у Луцьку запрошує на відкриття масштабного артпроєкту «Космогонія»

Про це Район.Культура повідомили організатори, - інформує ВолиньUA

Відкриття пройде 28 вересня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. 

«Космогонія» – від грецького слова «народження». Цей проєкт об'єднує філософію та мистецтво в унікальній подорожі через час і простір. Нині це – найбільша картина у світі, площею 2 000 метрів квадратних, яку створювали два роки. Це знакова подія для України й українського мистецтва та глибоке занурення у світ роздумів про добро і зло, людину і Всесвіт.

«Космогонія» – це унікальний український варіант мистецтва майбутнього, якому немає аналогів на планеті. Інтегруючи величезну кількість сучасних мистецьких напрямів, «Космогонія» показує взаємодію добра і зла у часопросторі через призму трьох світоглядів: філософського, релігійного та міфологічного, щоб спонукати глядачів до рефлексії про своє існування, про свою місію, про власну внутрішню «космогонію».

Віктор Корсак – автор та куратор проєкту «Космогонія».

Петро Антип – автор картини «Космогонія».

Петро Антип і Віктор Корсак

У програмі:15:00 – Презентація філософського трактату Віктора Корсака «Космогонія добра та зла, або про що не знав Заратустра».16:00 – Пресконференція для ЗМІ.16:30 – Артпоказ одягу Lookart Cosmogony.17:00 – Урочисте відкриття «Космогонії». Петро Антип та Віктор Корсак.

Офіційна фіксація встановленого рекорду України експертами Національного реєстру рекордів. Прем'єра імерсивної вистави «Космогонія», яка перенесе вас у новий вимір, де мистецтво оживає, а ви стаєте частиною цього космічного дійства.

Читайте також: ДП "Ліси України" за безцінь здає в оренду кафе у Цумані

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити