image
 |  0 2 Липня 2023 | 11:14

На Волині відремонтують міст за 19 мільйонів

На Волині запланували здійснити поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-03-10 Стара Вижівка – Буцинь – /М-19/. Міст розташовано на 0,945 км дороги.

Тендер на ремонт оголосила Служба відновлення та розвитку інфраструктури Волинської області, - пишуть Волинські новини. 

Очікувана вартість робіт – 18,846 млн грн.

Поточний ремонт мосту включатиме розбирання наявних металоконструкцій, наявного покриття на мосту, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розчистку русла від кущів і чагарників, влаштування опор, монолітної плити прогонної будови, монолітних залізобетонних тротуарів, деформаційних швів, дренажних трубок і нового покриття на мосту, встановлення оцинкованого перильного огородження, влаштування тонкошарового поліуретанового покриття на тротуарах, улаштування захисту конструкцій мосту, монтаж системи водовідведення тощо.

Всі роботи мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, до жовтня в Ковелі планують відремонтувати вулиці Чигиринська, Миколайчука, Олеся Гончара, Північна та Богдана Хмельницького. На роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля волинських автошляхів наводять благоустрій (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити