image
 |  238 25 Червня 2024 | 10:53

На 65 році пішов з життя депутат селищної ради на Волині

З глибоким сумом повідомляємо, що 22 червня на 65 році життя помер депутат Головненської селищної ради виборчого округу №1 (села Сильне, Гупали, Заозерне) , Володимир Дмитрович Сиротюк.

Про це інформують на сайті Головненської громади, - пише ВолиньUA.

Він проживав в с.Сильне, за життя був доктором педагогічних наук, професором кафедри експериментальної і теоретичної фізики та астрономії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (м.Київ)

З 1991 до 1992 року обіймав посаду асистента кафедри методики фізики, з 1992 до 2000 року – старший викладач. З 2000 до 2001 року і з 2004 до 2006 року – доцент кафедри, з 2006 року по 2019 рік – завідувач кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії. Відмінник освіти України. Довгий час був вченим секретарем та членом спеціалізованих вчених рад в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова, головним редактором журналу «Фізика та астрономія в школі» та «Наукового часопису» НПУ імені М.П. Драгоманова.

Головненська селищна рада і її депутатський корпус висловлює щирі співчуття дружині, родичам, близьким та колегам.

Нехай добрий, світлий спомин про Володимира Дмитровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи.

Вічна Йому пам’ять.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити