image
 |  0 24 Лютого 2021 | 09:04

Окупанти поpанили на Донбасі ще одного захисника та вбили миpного жителя

Протягом минулої доби, 23 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано двадцять порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Неподалік КРАСНОГОРІВКИ противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля ПІСКІВ – з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.

Внаслідок обстрілу отримав вогнепальне поранення один український захисник.

Також окупанти для обстрілів мирного населення застосували станкові протитанкові гранатомети, а також здійснили дистанційне мінування населеного пункту Хутору Вільному, що на Луганщині. Під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив мирний мешканець 1947 року народження. Близько 17.25 на його подвір’ї вибухнула міна, внаслідок чого чоловік отримав важкі множинні поранення.

Першу медичну допомогу постраждалому було надано військовими медиками, після чого його було доправлено до лікувального закладу.

Медики декілька годин поспіль намагались врятувати життя чоловіка, та, на жаль, від важких поранень він помер.

Як уже повідомляли, вчоpа біля населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 14 разів порушили «тишу», двоє захисників загинули, троє поранені

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити