image
 |  0 17 Січня 2020 | 15:43

На головній автостанції Луцька, як і рік тому, панує темрява (ФОТО)

Керівництво луцької автостанції №1 за рік часу так і не спромоглося вирішити проблему з відсутністю освітлення на території.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

У темну пору доби усі ліхтарі, які знаходяться на території автостанції, не працюють. Освітлюються лише платформи, де проводиться посадка пасажирів. Також на будівлі автостанції встановлені прожектори. Втім, якість ламп бажає кращого, оскільки вони дають тьмяне світло і не забезпечують належний рівень. Усі ж ліхтарні стовпи стоять у темряві. Темрява панує також з боку проходу від автостанції на вулицю Кравчука та на площадці з боку вулиці Конякіна.

Нагадаємо, що рік тому ми порушували питання відсутності належного освітлення луцької автостанції. Однак, у «Луцьсвітлі» нам повідомили, що ліхтарі, які розташовані на цій території, зареєстровані на балансі ПрАТ "Волинське обласне підприємство автобусних станцій". Натомість керівництво автостанції не знайшло можливості і бажання, аби вирішити зазначену проблему.

Читайте також: Аварія на Волині: водій заїхав у стіну будівлі, є постраждалі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити