image
 |  9 26 Квітня 2021 | 13:29

На Івано-Франківщині підписали меморандум про співпрацю з Волинською областю (ФОТО)

23 квітня відбулося підписання Меморандуму про міжрегіональну співпрацю Волині з Івано-Франківською обласною радою.

Делегація з Волині в складі голови обласної ради Григорія Недопада (фракція "За майбутнє), першого заступника Юрія Поліщука (фракція ВО "Свобода"), голови постійної комісії з питань законності Анатолія Вітіва (фракція ВО "Свобода") взяла участь у сесії Івано-Франківської обласної ради, де і відбулося підписання документу.

В документі йдеться зокрема про те, що дві обласних ради мають намір створювати сприятливі умови для розвитку міжрегіонального співробітництва у соціально-економічній та гуманітарній сферах. Крім того, сторони сприятимуть у розвитку міжрегіональних зв’язків з метою обміну досвідом , об’єднуватимуть зусилля і координуватимуть дії для розв’язання спільних проблем.

«Це вже третій меморандум про співпрацю, який підписує Волинська обласна рада. Є багато чого вчитися у Івано-Франківської області, ми, зі свого боку, маємо багато позитивних прикладів і в управлінні, і в місцевому самоврядуванні, зокрема того, що стосується розвитку комунальних установами і проведенням децентралізації в питанні передачі об’єктів на місця», - зазначив Григорій Недопад.

Крім того, дві області будуть співпрацювати в питаннях організації наукових конференцій, у сферах організації спортивних змагань та туризму, а також у напрямку вирішення проблем охорони довкілля, екологічної безпеки та раціонального використання природних ресурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Богдан» переміг Škoda: Луцькі тролейбуси кататимуться у Чехії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити