image
 |  0 19 Червня 2023 | 09:24

На Ковельщині визначилися з лісами, в яких не можна збирати ягоди та гриби

У Ковельському районі Волинської області визначилися з лісами, де не можна збирати ягоди та гриби.

Про це йшла мова під час засідання районної комісії з питань лісозаготівлі, - пише ВолиньUA.

Сергій Хомич, начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Ковельської райдержадміністрації, нагадав учасникам засідання особливості заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань та видачі лісових квитків у 2023 році.

З метою збирання лісових ресурсів наказом начальника Ковельської районної військової адміністрації від 27 червня 2022 року № 25 «Про узгодження та визначення лісових масивів, у яких місцевому населенню дозволено збір лісових ресурсів (грибів, ягід, та ін.)» визначено ділянки лісових масивів для відвідування населенням відповідно південніше від умовної лінії розмежування по наступним населеним пунктам Ковельського району: с.Якушів (Забродівська ТГ) – смт Ратне – с.Здомишель (Ратнівська ТГ) – с.Рокита – с.Кримне (Дубечненська ТГ) – с. Прип’ять – с.Вілиця – смт Шацьк– с.Залісся – с.Грабове (Шацька ТГ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку під час тривоги супермаркет не впускає мешканців будинку у підвал

Повністю заборонено відвідування лісових масивів на території: Заболотівської та Самарівської територіальних громад Ковельського району. Частково дозволено на території: Шацької, Дубечненської, Ратнівської та Забродівської територіальних громад Ковельського району.

Дозволено відвідування лісових масивів на території: Велицької, Велимченської, Вишнівської, Голобської, Головненської, Дубівської, Ковельської, Колодяжненської, Луківської, Люблинецької, Любомльської, Поворської, Рівненської, Сереховичіської, Смідинської, Старовижівської та Турійської територіальних громад Ковельського району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити