image
 |  2 8 Серпня 2019 | 08:32

На луцькому ринку торгували сурогатом

уцькі муніципали виявили точку продажу алкоголю з рук в одному із контейнерів на місцевому ринку.

Таку знахідку інспектори виявили 7 серпня на Центральному ринку, - йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Facebook.

Порушницею виявилась громадянка, яка вже неодноразово поставала перед судом за аналогічні правопорушення. Зокрема, постановами Луцького міськрайонного суду від 23.05.2018 та 19.06.2018 року продавчиня сурогату алкоголю вже визнавалась винною у вчиненні правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 156 КУпАП, за що на неї накладали штраф.

Разом з тим, на місце події відразу прибув власник контейнера зі своїми друзями, які в агресивній формі запевняли, що працівники муніципальної варти всеодно нічого не доведуть в суді.

За даним фактом на правопорушницю склали черговий протокол за ч. 3 ст. 156 КУпАП, який розгялдатиме Луцький міськрайонний суд.

Згідно змін, які вступили в дію з початку 2019 року, таке порушення передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині може подорожчати хліб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити