image
 |  2 28 Листопада 2018 | 12:12

На Львівщині невідомий обстрілює машини на трасі

У Львівській області кілька водіїв повідомили про обстріл їх автомобілів з рушниці на трасі між селами Боянець і Туринка в Жовківському районі.

Про це пише «Слово і Діло».

Як розповіла прес-секретар регіонального управління Нацполіції Іванна Кутна, в поліцію звернувся чоловік. Він розповів, що в суботу, 24 листопада, його автомобіль ВАЗ-2108 обстріляли з рушниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники тричі стріляли вгору: ловили контрабандиста

За інформацією видання, інші водії в соцмережах також повідомляють про подібні випадки на трасі між селами Боянець і Туринка.

«Крім місця обстрілу, ці випадки об'єднують очевидні сліди від мисливської зброї з лівого боку автомобілів», - йдеться в повідомленні.

Житель Червонограда Володимир Гуляйгородський опублікував фото автобуса, який також нещодавно потрапив під обстріл на цій ділянці дороги. Він додав, що на момент пострілу в автобусі не було пасажирів.

Всі постраждалі від обстрілів водії відзначають, що звернулися в поліцію, проте правоохоронці підтвердили інформацію лише про одну заяву.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити