image
 |  5 28 Травня 2020 | 17:58

На Миколаївщині працівники поліції підозрюються у побитті чоловіка

Детективи ДБР підозрюють у зловживанні службовим становищем начальника сектору кримінальної поліції у Миколаївській області та курсанта Національної академії внутрішніх справ.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру начальнику відділення, оперуповноваженому та начальнику сектору кримінальної поліції одного з відділів ГУ Нацполіції в Миколаївській області, а також курсанту Національної академії внутрішніх справ, який був направлений до даного відділу поліції для забезпечення публічної безпеки і порядку, спрямованої на запобігання поширенню COVID-19 на території України.

«Вони підозрюються у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством ( ч. 2 ст. 365 ККУ)». Про це інфомрує пресслужба Державне бюро розслідувань.

Слідством встановлено, що у березні 2020 року правоохоронці під час обшуку у рамках кримінального провадження за фактом викрадення електричної енергії виявили та вилучили обладнання для майнінгу криптовалют «Asic Bitmain Antminer» у кількості 544 штуки та незаконно встановлений трансформатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку 38-річний чоловік на роботі отримав перелом хребта

Потім, 21 квітня 2020 року поліцейські провели обшуки у громадянина, який за версією слідства був причетний до злочину та адміністрував вказане обладнання. Після обшуку потерпілий був доставлений до відділення поліції, де його побили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити