image
 |  4 10 Січня 2023 | 15:47

На одній із вулиць Луцька біля будівнитцва самовільно проводять земляні роботи (ФОТО)

До департаменту муніципальної варти на гарячу лінію «Група швидкого реагування» звернувся небайдужий мешканець щодо перевірки законності проведення земляних робіт, за адресою: м. Луцьк, бульв. Дружби Народів, 2.

Про це пише ВолиньUA з посиланням на департамент.

В ході розгляду звернення інспектором було встановлено, що земляні роботи проводяться самовільно, без ордера, виданого в установленому порядку та необхідних погоджень, що є порушенням п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька. Також, було зафіксовано забруднення проїжджої частини, внаслідок неналежного очищення коліс транспортних засобів, які виїжджають з будівельного майданчика, що є порушенням п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька.

За порушення вищезазначених пунктів на відповідальну особу складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення, згідно зі статтею 152 КУпАП.

Санкція даної статті передбачає накладання штрафу в розмірі від 850 до 1700 грн на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити