image
 |  4 28 Грудня 2020 | 12:38

На одній із вулиць Луцька мешканці «місять багнюку» на тротуарі

Лучани скаржаться на відсутні тротуари на вулиці Володимирській.

Про цю проблему пише Строчик Наталія на сайті петицій.

"24.02.2020 ми мешканці Малоомелянівського масиву звертались до ЛМР з проханням облаштувати частину тротуару по вул.Володимирській (документ додаю), на що отримали відповідь, що питання буде розглянуто по завершенню карантину. Враховуючи ситуацію з карантином звертаємось до Вас повторно. На даній ділянці тротуару повністю відсутнє тверде покриття. В осінньо-зимовий період на цій вузькій ділянці брудно і слизько. Є ризик травмуватись через падіння і близькоростучі кущі і дерева, а також скотитись в кювет. За останній рік з долини на цій ділянці витягнуто 5 автомобілів, що свідчить про ризик наїзду на пішоходів. Це єдиний шлях до зупинки громадського транспорту, найближчого магазину і аптеки. Літнім людям, або з дитячим візочком пересуватися - нереально. Тому з метою недопущення каліцтв та жертв серед мешканців мікрорайону просимо:

1. Облаштувати тверде покриття на ділянці з з встановленням огороджувальної конструкції з боку проїжджої частини.

2. Прибрати сухі дерева з боку тротуару, які обламуються і падають за кожної негоди.

3. Встановити на даному пішохідному переході світлофор з кнопкою, оскільки на даній ділянці дуже жвавий рух і водії на "зебрі" практично не гальмують.

Фото "переходу в нікуди" додається", - йдеться у тексті петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині просто з подвір'я викрали авто та встигли продати (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити