image
 |  0 28 Жовтня 2022 | 16:46

На одній із вулиць Луцька виявили самовільне будівництво (ФОТО)

Несанкціоноване проведення земляних робіт, встановлення металевої конструкції та складування будівельних матеріалів по вул. В’ячеслава Чорновола, 2 в, що у м. Луцьку було виявлено інспекторами у складі авто ГШР під час виконання ними своїх посадових обов'язків.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Кучугури з піском та щебнем, металеві конструкції, будівельні матеріали розміщувалися мало не на пішохідній зоні, створювали незручності при пересуванні та могли стати причиною травмування.

По даному факту, на керівника відділення Нової пошти, було складено адміністративні протоколи відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.3, 2.5.5.1.9, та 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить міру покарання за дані правопорушення.

Окрім того, інспектором був виданий припис на демонтаж незаконно встановлених металевих конструкції. У випадку нездійснення самостійного демонтажу, ці роботи проводитимуться в примусовому порядку департаментом муніципальної варти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити