image
 |  11 10 Лютого 2024 | 08:54

На проспекті Відродження у Луцьку встановили 39 камер

У 2023 році на проспекті Відродження у Луцьку встановили 39 камер відеоспостереження, у тому числі три - з вбудованим програмним забезпеченням для розпізнавання державних номерних знаків.

Про це йде мова у звіті про роботу департаменту муніципальної варти за 2023 рік.

У 2023 році здійснено планове обслуговування камер відеоспостереження та мережевого обладнання комплексної системи відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк». Завершено будівництво об'єкта: «Безпечне місто Луцьк - Нове будівництво з встановлення камер відеоспостереження по проспекту Відродження. Коригування», а саме: встановлено 39 камер, з них 36 – оглядових та 3 – з вбудованим програмним забезпеченням для розпізнавання державних номерних знаків транспортних засобів.

Здійснено перепідключення на 17 локаціях електроживлення камер відеоспостереження у Заборольському та Жидичинському старостинських округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині до водія, який відмовився везти військових, завітала перевірка

Проведено передпроєктні роботи для виготовлення проєктної документації для проєкту: «Нове будівництво з встановлення камер відеоспостереження у місті Луцьку по проспектах Молоді та Соборності. Коригування».

Здійснено відновлення вузлів доступу до камер відеоспостереження, які вийшли з ладу внаслідок негоди.

Диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» цілодобово слідкують за збереженням комунального майна, здійснюють заходи забезпечення безперервної, систематичної та оперативної обробки даних відеоспостереження, щодо надзвичайних подій (ситуацій), порушень нормальних процесів життєдіяльності населення, громадського порядку на території міста Луцька та громади, з метою подальшого інформування відповідних органів та служб, надання інформаційної та технічної допомоги правоохоронним органам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити