image
 |  212 7 Вересня 2024 | 09:24

На пункті пропуску «Устилуг – Зосін» тривають ремонтні роботи (ФОТО)

На міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг – Зосін» покращують умови для безпечного та комфортного перетину українсько-польського кордону.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Нещодавно тут стартували ремонтні роботи. Розпочали з відновлення шлагбаумів на в’їздах-виїздах із зон митного контролю, адже вони перебували у вкрай незадовільному стані. На сьогодні завершено монтаж чотирьох нових автоматичних шлагбаумів зі світлодіодним підсвічуванням.

Окрім того, після завершення підготовчих робіт на території пункту пропуску розпочато ремонт системи водовідведення, ліквідацію деформацій дорожнього покриття, установлення бетонних бортових каменів.

У місцях розбирання водоскидних споруд та розмиву буде відновлено дорожній одяг, нанесено дорожню розмітку. Також встановиться бар’єрне огородження і металеві стовпчики.

Водночас підрядник працює над ремонтом навісу – буде влаштовано нову покрівлю із водовідведенням та пофарбовано металеві ферми покрівлі.

Весь комплекс робіт плануємо завершити до кінця осені.

Нагадаємо, що міжнародні пункти пропуску «Устилуг – Зосін» та «Ягодин – Дорогуськ» влітку минулого року перейшли від Державної митної служби України до сфери відповідальності Агентства відновлення і передані на баланс Служби відновлення у Волинській області.

Їх утримуємо і модернізуємо не лише за кошти, що виділяються з державного бюджету, а й завдяки фінансовій допомозі міжнародних партнерів.

Зокрема, за підтримки Проєкту USAID "Економічна підтримка України" нещодавно на МАПП «Устилуг – Зосін» встановлено нові дорожні знаки та дорожні водоналивні бар’єри, світлодіодні ліхтарі і світильники, сміттєві баки та урни для роздільного збору сміття. Дякуємо Проєкту USAID за допомогу і співпрацю.

Перепрошуємо за тимчасові незручності, зумовлені проведенням ремонту на МАПП «Устилуг – Зосін». Роботи проводяться при систематичному русi транспорту, тож водіїв закликаємо бути максимально уважними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити