image
 |  4 11 Грудня 2018 | 11:47

На ремонт багатостраждального даху будинку по вулиці Грабовського досі не вистачає грошей

На ремонт даху будинку по вулиці Грабовського,9 досі не вистачає 15 тисяч гривень.

Про це йшла мова під час позачергової сесії Луцької міськради.

Зазначимо, що на минулій сесії міська рада вже виділяла 26 тисяч гривень, оскільки мешканці не змогли зібрати відповідну суму на ремонт. Проте виявилося, що цих грошей недостатньо. Насправді, потрібно було виділити 41 тисячу гривень, аби відремонтувати дах повністю. А суми у 26 тисяч вистачає лише на ремонт даху над одним під'їздом.

"У нас діє програма. Луцька міська рада виділяє 50% на ремонт, а інші 50% збирається мешканцями. Я не піду на порушення законодавства, якщо ви виділите додатково ці кошти", - зауважив начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Депутат Юрій Безпятко додав, що виділення коштів з бюджету означає несправедливий підхід стосовно інших будинків, де мешканці зібрали 50% суми і не просили гроші у міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через бездарний уряд Гройсмана Луцьк змушений виділити 28 мільйонів на освіту та медицину

Депутат Сергій Була запропонував поговорити з родичами пенсіонерів, які не можуть зібрати 15 тисяч гривень.

Депутат Алла Надточій натомість запропонувала виділити 15 тисяч гривень на ремонт даху будинку по вулиці Грабовського,9. Однак депутати не проголосували за таку пропозицію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити