image
 |  0 12 Травня 2023 | 11:22

На росії знову горить: площа пожежі досягла 2,5 тисячі кв м (ВІДЕО)

Вранці 12 травня у Москві сталася пожежа на території машинобудівного заводу ім. В. Чернишева.

Відомо, що там виготовляють двигуни для літаків МіГ. Внаслідок загоряння постраждали троє людей. Про це повідомляють російські пабліки.

Пожежа в Москві сталася близько 4:00. Вогонь швидко загасили, а потерпілих передали медикам.

Повідомляють, що в кабінеті на другому поверсі будівлі підприємства загорілися особисті речі та меблі. Площа пожежі була близько 15 кв. м. Але приміщення було сильно задимлене.

"Рятувальники, які прибули на місце, ліквідували пожежу, постраждалі були передані швидкій", – стверджують російські пропагандисти.

Там не приховують, що завод виробляє турбореактивні двигуни типу РД-33 для винищувачів МіГ. Підприємство також бере участь у "широкій кооперації" із виробництва авіаційних двигунів інших типів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 30% українців продовжують слухати російську музику

Окрім того, вранці 12 травня російські ЗМІ повідомили про потужну пожежу у Дзержинському неподалік Москви. Там спалахнуло підприємство з переробки вторинної сировини. У небі видно стовп чорного диму.

Пишуть, що горить в районі складів біля ТЕЦ. У російському МНС запевняють, що горять автомобільні покришки, а площа займання нібито становить 30 кв.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити