image
 |  4 6 Серпня 2021 | 09:04

На Сході окупанти обстріляли село

5 серпня збройні формування РФ 10 разів порушили режим тиші на Донбасі. Стріляли з ручних, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, артилерійських систем 122-мм калібру.

Під приціл потрапили позиції ЗСУ неподалік Авдіївки Покровського району, Південного Бахмутського району, Водяного Маріупольського району Донецької області, а також Золотого-4 Сіверодонецького району та Новоташківського Попаснянського району Луганської області, звітують в ООС.

Крім того, від бойовиків дісталося мирним жителям Донеччини. З артилерійських систем 122-мм калібру противник відкривав вогонь по околиці Галицинівки Мар'їнського району. Артилерією пошкодило сільськогосподарські угіддя та дорогу. З протитанкових гармат окупанти обстріляли Красноговірку Ясинуватського району. Снарядом пошкодило жилу п'ятиповерховку та цивільний автомобіль, один селянин отримав тяжке поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У нас у трьох обласних центрах мери націоналісти і всі три міста визнані найкращими», – професор КНУ запевняє, що націоналізм – це добре

Сьогодні зранку окупанти режиму тиші не порушували. Бойових втрат серед українських військових немає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити