image
 |  2 23 Березня 2020 | 12:31

На Сумщині «КОРД» затримав грабіжників, які викрали у пенсіонерки 200 гривень

На Сумщині грабіжники викрали у пенсіонерки 200 гривень та кілька пір‘яних подушок. 

Інформація про розбійний напад на 76-річну жительку села Хустянки Буринського району до поліції надійшла близько п‘ятої ранку.

На місце події негайно вирушили керівники Буринського відділення поліції, Управління карного розшуку та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили: троє невідомих увірвалися до хати пенсіонерки, зв‘язали її та під загрозою застосування фізичної сили відібрали мобільний телефон, близько 200 гривень готівки та кілька пір‘яних подушок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадник намагався здати Росії портфоліо про військовий аеродром у Луцьку (ВІДЕО)

На розшук зловмисників, що пересувались легковиком, були орієнтовані всі чергові наряди секторів груп реагування Буринського та сусідніх підрозділів поліції, на допомогу колегам вирушили бійці спецпідрозділу КОРД.

І робота дала позитивний результат: ВАЗівка з підозрюваними була знайдена, а самі вони – затримані. При чоловіках були знайдені та відібрані у пенсіонерки речі та гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховатимуть правду? У Волинській ОДА заборонили лікарям коментувати ситуацію щодо коронавірусу

Наразі нападники доставлені до Буринського відділення поліції. Всі вони є жителями Конотопського району, віком 39-ти, 30-то ти 28-ти років, найстарший у своєму минулому вже мав судимість за скоєння майнових злочинів.

В поліції за фактом розбійного нападу відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України та під процесуальним керівництвом прокуратури розпочали досудове розслідування. Затримані особи підозрюються у вчиненні ще семи подібних злочинів – трьох на території Кролевецького району та чотирьох на території Чернігівщини.

За скоєне їм загрожує від 7 до 12 років ув‘язнення з конфіскацією майна.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Сумської області 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити