image
 |  1231 22 Листопада 2023 | 15:47

На війні поліг молодий військовий з Волині

Важка втрата… Трагічна звістка прибула до нашої громади. Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про героїчну загибель Захисника України. Загинув воїн Максим Вікторович Переходько, житель села Чемерин, 2001 р.н., захисник рідної землі, вірний син України.

Про це інформує Олицька селищна рада.

Максим мужньо захищав Україну, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за світле, мирне майбутнє Батьківщини.

Герой загигув 21 листопада 2023 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, поблизу смт. Козацьке Бориславського району, Херсонської області.

Мужність та героїзм Максима є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага Героя неоціненна, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взяли під варту ще одного фігуранта масштабної корупційної схеми на Волині

Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрам, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Світла та вічна пам’ять Герою!

Слава Україні! Героям Слава!

Про церемонію прощання та чин поховання повідомимо згодом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити