image
 |  347 19 Травня 2024 | 11:19

На війні загинув тренер-викладач Федерації триатлону Волині

Стало відомо про загибель на війні тренера-викладача Федерації триатлону Волині Романа Гаврилюка.

Про це пишуть Волинські новини.

«З глибоким сумом ми прощаємося з дорогим другом – Романом Гаврилюком. Його доброта та світла усмішка завжди залишаться в нашій пам'яті. Вічна пам'ять. Співчуття рідним і близьким», – написали на сторінці Федерації триатлону Луцька у Фейсбуці.

«На війні загинув Рома Гаврилюк. Наш друг, наставник і незмінний тренер «Дмитрук Лучеськ Півмарафону протягом усіх років проведення. Важка втрата для нас усіх. Ми не оговтаємось. Просто навчимось бігти так, наче ти дивишся на нас звідти і, як завжди, повторюєш нам щось схвальне або смішне. Бо твоя доброта була всюдисущою», – написала Катерина Дубойська.

«Тренер! Ти завжди будеш з нами! Ти завжди будеш вести нас до перемоги! Тренер! Воїн! Добряк! Ти назавжди в наших серцях! Світла пам'ять, Ромчику!» – йдеться у дописі на сторінці спортивного клубу «Лучеськ».

«На фронті загинув професійний спортсмен, тренер і надзвичайно хороша людина Роман Гаврилюк. Російські виродки вбили кількаразового переможця та призера забігів від Rivne Running Club, чемпіона України на 100 км, талановитого тренера та спортсмена, батька і просто щирого українця. Спочивай з миром, Романе-друже! Вічна памʼять Герою! Щирі співчуття родині», – написали на сторінці Федерації легкої атлетики Волині у Фейсбуці.

Про день і час прощання з Романом Гаврилюком повідомлять згодом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити