image
 |  13 5 Березня 2024 | 14:18

На Волині 17 день шукають юну дівчину

На Камінь-Каширщині 3 тиждень шукають 17-річну Аліну Божко, яка загадково зникла 17 лютого під час відпочинку з друзями.

На жаль, наразі пошук дівчини не дав результатів, - пише ВСН.

У соцмережах фейсбук, інстаграм та тікток користувачі все частіше розповідають свої версії зникнення молодої волинянки. Поліція просить довіряти лише офіційним джерелам. Як розповідав начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В'ячеслав Мартинюк, наразі поліція не розглядає ніяких нових версій.

«Друзі кажуть, що це було її рішення, що вони тут відпочивали і вона пішла в невідомому напрямку. Потім вони схаменулися і почали її пошуки. На даний час якихось інших версій ми висувати не можемо, працюємо саме в напрямку пошуку. Ми працюємо на результат і поки не буде результату, поки ми не знайдемо істину в даній ситуації, ми будемо працювати», - зазначав начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В'ячеслав Мартинюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькраді звільнили головного будівельника

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше стало відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

Влітку 2023 року на війні з російськими окупантами загинув 20-річний наречений Аліни Василь Коваль. Коли Василь дізнався, що вирушає в гарячу точку, одразу зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. 24 липня 2023 року захисник загинув у результаті мінометного обстрілу в Сіверськодонецькому районі Луганської області.

Поліцейські кажуть, що не пропускають жодного квадратного сантиметра лісу. Пошуки будуть продовжуватися, доки її не знайдуть.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити