image
 |  9 24 Липня 2018 | 06:32

На Волині 8-річна дитина потребує дороговартісної реабілітації

Мама маленької горохівчанки Вікторії Павлік просить допомогти небайдужих людей. Її 8-річній дочці необхідні кошти на реабілітацію у Трускавці, яка коштуватиме 50 тисяч.
Про це повідомили рідні дівчинки, - пише Волинська правда.
«У дитини почастішали судоми», – повідомила мама дівчинки.

Згорьована жінка благає допомогти небайдужих людей. Вона повідомила, що необхідно зібрати 50 тисяч гривень на реабілітацію у Трускавці, яка триватиме 12 днів.
Нагадаємо, 8-річній Вікторії Павлік зі села Скобелка Горохівського району потрібно зібрати 100 тисяч доларів на операцію в Ізраїлі. Як повідомляє мама дівчинки, наразі для операції досі не зібрали ще й половину необхідної суми.
Маленькій дівчинці поставили діагноз: дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія. Когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія.
Усі, кому небайдужа доля 8-річної дівчинки, можуть переказати кошти за такими реквізитами: рахунок ПриватБанку 5168 7427 1002 1423 мама Павлік Леся Олексіївна (097 873 16 63).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити