image
 |  4 27 Вересня 2019 | 13:35

На Волині арештували двох сестер-прикордонниць за підозрою у вбивстві новонародженої

Двом сестрам-прикордонницям з Волині повідомили про підозру у вбивстві новонародженої дитини.

Про це інформує Державне бюро розслідувань.

Під час розслідування встановили, що 29 липня 2019 року військовослужбовиця під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові – як наслідок, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Трагедія на Волині: 20-річна мати-прикордонниця не визнає своєї вини

У ДБР додали, що рідна сестра породіллі, яка також працює в Держприкордонслужбі, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

Відтак, двом жінкам повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Личаківським районним судом міста Львова підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити