image
 |  20 27 Вересня 2021 | 11:49

На Волині біля річки спіймали нелегалів

На Волині затримали нелегалів, які спробували незаконно перетнути українсько-польський кордон.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Викрити порушників прикордонному наряду відділу «Амбуків» допомогло спрацювання сигнальної міни, на яку натрапили непрохані, коли наближалися до річки. До місця спрацювання міни з прикордонного підрозділу негайно вибула група реагування. А іноземці кинулися у річку та спробували вплав дістатися Польщі. Однак порушникам не вдалося впоратися з сильною течією Західного Бугу, яка вмить повернула їх до українського берега, де горе-плавців зустріли співробітники Держприкордонслужби.

Як з'ясувалося, громадяни Лівану в Україну прибули встановленим порядком, а потім вирішили продовжити мандрівку в країни ЄС у незаконний спосіб. Оглянувши берег, військовослужбовці знайшли й речі затриманих, серед яких був і ліванський паспорт одного з чоловіків.

Іноземців доставили до прикордонного підрозділу, де вони зізналися, що мали намір нелегально дістатися в Німеччину. Тепер за спробу запливу через кордон на них чекає український суд, який має визначити міру відповідальності ліванців за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди місять багнюку: лучани скаржаться на необлаштований перехід (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити