image
 |  16 2 Квітня 2021 | 14:37

На Волині демонтували заправку (ФОТО)

01.04.2021 в ході проведення заходів по протидії діяльності нелегальних АЗС, на виконання доручень Кабінету Міністрів України, в рамках роботи міжвідомчої робочої групи, працівниками податкової міліції Волині спільно з працівниками Ковельського районного управління поліції ГУ НП у Волинській області, Управління ДСНС у Волинській області, за координацією Ковельської окружної прокуратури викрито та демонтовано незаконно встановлену АЗС.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

В ході проведення огляду земельної ділянки розташованої у Ковельському районі на узбіччі автошляху М07 «Київ-Ковель-Ягодин» встановлено факт зберігання та безготівкової реалізації за допомогою магнітного чіпу дизельного палива без відповідних дозвільних документів. При цьому, правоохоронцями зафіксовано факт використання такого магнітного чіпу водієм при заправці вантажного транспортного засобу більше як на 500 літрів.

В результаті з незаконного обігу вилучено понад 10 тонн дизелю, паливно-роздавальний модуль та ємності (єврокуби), де зберігалось пальне. За попередніми підрахунками вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 500 тисяч гривень. В ході проведення комплексу заходів незаконно встановлену АЗС демонтовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у центрі Луцька: поліція не побачила криміналу у діях неповнолітніх хлопців

На даний час вживаються заходи, направлені на встановлення осіб причетних до організації такої незаконної діяльності з метою притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо, що в поточному році оновлено склад міжвідомчої робочої групи, аби ефективно протидіяти нелегальному обігу пального. Координує роботу особисто Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

У зв’язку з актуальністю питання, працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок нафтопродуктів, а тому просимо небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти щодо нелегальної реалізації пального за тел. (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити