image
 |  202 20 Листопада 2023 | 15:47

На Волині дорожники прибирають сніг (ФОТО)

На території Волинської області рясно сніжить. Аби не допустити ожеледиці на дорогах, якими, опікуємось, проводяться роботи з розчищення проїзної частини від снігу та її оброблення піщано-соляною сумішшю або технічною сіллю. Уночі працювало 7 одиниць снігоприбиральної техніки, зараз для розчищення шляхів задіяно більше десятка дорожніх машин та механізмів.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Водночас дорожники дбають про комфорт пішоходів – розчищають від снігу тротуари та місця зупинки громадського транспорту.

За прогнозами синоптиків опади у вигляді мокрого снігу різної інтенсивності матимуть місце упродовж сьогоднішнього дня та кількох найближчих діб. Також очікуються добові температурні «гойдалки» – від 3° морозу вночі до 2-5° тепла вдень.

За таких погодних умов на автодорогах області можлива ожеледиця, варто бути уважним та обережним за кермом!

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області телефонуйте на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером +38 067 400 60 80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Ковеля вантажівка злетіла з дороги (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити