image
 |  7 2 Травня 2021 | 20:37

На Волині міська рада припинила безоплатний вивіз сміття для мешканців

Міська рада припинила безоплатний вивіз сміття. Тож, аби не потонути у горах непотребу, жителям запропонували укладати відповідні договори на отримання послуги поводження з ТПВ, або купувати пакети на сміття з логотипом Камінь-Каширського ВУЖКГ і в них виставляти відходи біля своїх садиб двічі на місяць, щоб комунальники його забрали.

Про це пише газета Полісся.

Отже, за інформацією керівника житлово-комунального господарства Ігоря Каденчука, вартість послуги вивезення сміття для мешканців приватного сектору становить 12.29 грн з 1 особи в місяць, а для жителів багатоквартирних будинків — 9.59 грн з 1 особи в місяць.

Вивіз на полігон твердих побутових відходів (район «Силікатний») теж платний – 24,42 грн за один метр кубічний.

Зазначимо, що комунальники практикують вивезення сміття як із контейнерів, так і шляхом збирання його на трактор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники райради на Волині потрапили в рубрику «автохами» (ФОТО)

Крім щоденного вивезення сміття із центральних вулиць міста, Камінь-Каширське ВУЖКГ запровадило практику вивезення побутових відходів 15-го, 30-го числа щомісяця з деяких інших. Затверджено такий маршрут руху транспорту: від села Раків Ліс по вулицях Шевченка, Хотешівська, Героїв Чорнобиля, Тиха, Шкільна, Коніщука, Воля, Ватутіна, Комарова, Матросова, Ковельська та у селі Підцир’я по вулицях Соборності, С.Гнатюка, Поричани. Виїзд техніки — з 9:00. Підбиратимуть лише сміття у пакетах з логотипом ВУЖКГ. Придбати такі мішки можна у магазинах: Універмаг (пл.Культури), «Ромашка» (вул.Шевченка, 67), «Крамниця» (вул.Шевченка), «БУД МАКС» (вул.Коніщука), «Запчастини» (вул. Ковельська), «Візит» (с.Підцир’я), «Марічка» (вул.Ковельська), Нова Пошта (вул.Ковельська), «Троянда» (вул.Ковельська), «Сонях» (пл.Культури), «Свіжий хліб» (вул.Гагаріна), «Полісся» (вул.Шкільна), «Світязь» (вул.Шевченка), «Пан Продукт» (вул.Б.Хмельницького), «Талісман» (вул. Ватутіна), «Південний» (вул.Перше Травня), магазин на роздоріжжі вул.Дорошенка та вул. Неродів. Вартість одного мішка – 9 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити