image
 |  4 11 Квітня 2023 | 11:52

На Волині молодий військовий вистрелив собі в груди

Розслідувати вогнепальне поранення військового під Вільшанкою взялися волинські правоохоронці. Постріл у груди, кажуть, був спробою самогубства. Що могло наштовхнути військового на такий вчинок – наразі невідомо. В поліції розповіли, що чоловік поки що не розказує своїх мотивів і подробиць інциденту. Поранений військовий із Чернівецької області – правоохоронці підтвердили цю інформацію.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«Подія трапилася 8 квітня в одному з сіл Ковельського району. Там чоловік 1997 року народження скоїв спробу самогубства. Він одразу ж був доставлений до Любомльської лікарні. Зараз перебуває в одному з медичних закладів у Луцьку. Загрози його життю наразі немає. Обставини встановлюються. Слідчі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України (замах на самогубство). Чоловік поки не надає свідчення, і всі деталі будуть з'ясовані пізніше», – розповіла речниця поліції Волині Ольга Бузулук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фасаді сільського ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки загиблим воїнам (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити