image
 |  2 28 Травня 2020 | 12:38

На Волині нетверезий тракторист хотів відкупитись від поліцейських

Нетверезий тракторист хотів відкупитись від турійських поліцейських: йому оголошено про підозру у вчиненні криміналу.

Про це інформують Турійські новини.

Учора, в селищі Луків Турійського району, співробітники сектору реагування патрульної поліції Турійського відділення поліції зупинили трактор під керуванням 57-річного жителя Любомльського району за порушення правил дорожнього руху.

Поліцейські встановили, що керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння. За уникнення від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, чоловік намагався дати поліцейському 500 гривень неправомірної вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посткарантин: Коли запрацюють волинські санаторії? (ВІДЕО)

Поліцейські відмовились від хабара та викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили про підозру чоловікові, санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити