image
 |  7 12 Лютого 2021 | 11:12

На Волині обікрали навчальний заклад

У Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку з навчального закладу. Особу зловмисника встановили оперативники. Частину викрадених речей вилучили.

Про це інформує поліція Волинської області.

Повідомлення про крадіжку до поліції надійшло у понеділок, 8 лютого, від керівництва закладу. Зловмисник проник до господарського приміщення установи та викрав майна на понад 4 тис. грн.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група поліції. У результаті огляду правоохоронці вилучили низку речових доказів. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті автівки замело снігом (ФОТО)

У рамках досудового розслідування оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 44-річний житель Нововолинська. Частину викрадених речей вилучили.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити