image
 |  1242 12 Травня 2024 | 20:16

На Волині поховають воїна, якого в Німеччині вбив росіянин

У Локачах поховають воїна, якого в Німеччині вбив росіянин.

Про це інформує Тарас Хомяк в групі Локачинської селичної ради.

"Сьогодні в Локачинську громаду прийшла страшна звістка про смерть захисника України. Солдат Козін Володимир Володимирович, житель м.Каховка Херсонської області, помер під час проходження реабілітації за кордоном в Німеччині у місті Мурнау-ам-Штаффельзе від ножових поранень завданих російським нелюдом, який проживав в цій країні.

Сестра Захисника Анна, яка не захотіла жити в російській окупації в Каховці і зараз проживає в нашій громаді, висловила бажання, щоби її брат-герой був похоронений на локачинському кладовищі.

Кортеж з тілом Воїна прибуває в Локачі завтра, 13 травня орієнтовно між 10.30 та 11.00.год. Потім пішою ходою кортеж направлятиметься до Свято-Преображенського храму ПЦУ селища Локачі, де відбудеться чин похорону військового. Опісля прощання у храмі, процесія пішим ходом відправиться вуличками селища до місцевого кладовища", - йдеться у дописі.

Жителів Локач та громади закликають гідно зустріти Героя і віддати йому останню шану.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити