image
 |  0 17 Червня 2020 | 16:11

На Волині поліція спіймала 31-річного чоловіка з металобрухтом (ФОТО)

16 червня, у селищі Локачі, співробітники поліції затримали автомобіль Fiat Ducato, водій якого перевозив брухт без документів. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 213 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Транспортний засіб зупинили на вулиці Зеленій співробітники сектору реагування патрульної поліції. За отриманою інформацією, водій автомобіля, 31-річний житель Луцького району, міг бути причетний до незаконних оборудок з брухтом.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили понад 500 кг брухту, електронні ваги. Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканців Люблинецької ОТГ попереджають про небезпеку на полях

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до одного року обмеження волі. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити