image
 |  443 12 Червня 2024 | 20:13

На Волині повідомили про підозру колаборанту з Луганщини

Допомагав окупантам відбудовувати інфраструктуру лнр – жителю Луганщини повідомили про підозру.

Про це ВолиньЮА повідомили в прокуратурі. 

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури 38-річному жителю міста Лутугине Луганської області повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України).

За даними слідства, чоловік, підтримуючи проросійські ідеї, на тимчасово окупованій території, ще у 2015 році забезпечив реєстрацію суб’єкта господарської діяльності ООО «Успенский карьер», розташованого в селі Волнухине Луганської області, у незаконно створеному державою-агресором органі влади – «лутугинское районное управление юстиции министерства юстиции лнр», а в листопаді 2022 року – реєстрацію в «межрайонной инспекции федеральной налоговой службы №1 по луганской народной республике».

Обіймаючи посаду генерального директора кар'єру, він вчиняв дії на користь держави-агресора та окупаційної адміністрації, на безоплатній основі передавав матеріальні ресурси відповідно до «бойових розпоряджень» для відбудови так званим «Луганским автодором» інфраструктури лнр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку горіла автівка: момент показали камери

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити