image
 |  434 1 Травня 2024 | 21:10

На Волині призначили нового очільника СБУ

Змінили керівництво обласного управління СБУ у Волинській області. 

Президент України Володимир Зеленський провів кадрові перестановки в керівництві обласних управлінь СБУ, підписавши низку указів, передає ВолиньUA.

Відповідно, до документів, оприлюднених на сайті Офісу Президента:

Івана Рудницького звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Миколу Лисенка звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

Дмитра Нєвєдрова звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області і призначено начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області.

Сергія Кононенка звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області і призначено на посаду начальника Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОВА - нове призначення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити