image
 |  0 16 Березня 2018 | 11:15

На Волині протягом доби рятувальники ліквідували 5 пожеж та знайшли потопельника на озері Світязь

14 березня близько 8 години в селі Світязь Шацького району на озері Світязь за 300 метрів від берега рибалив 63- річний чоловік, який провалився під кригу та зник.
Про це 16 беpезня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Односельці, які почули крики потопаючого, звернулися до служби порятунку. Для проведення робіт з пошуку чоловіка залучена група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Волинській області селища, які о 09:40 знайшли тіло людини на глибині 3 метрів.
Цього ж дня о 11:52 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в дачному масиві «Калина» у місті Ковелі горить дерев’яна одноповерхова будівля. На місце події прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які приборкали вогонь о 13:00.
Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.
О 14:15 трапилась пожежа в селі Бережці Любомльського району. Зайнялась дерев’яна господарська будівля. На місце події прибули працівники 24-го державного пожежно-рятувального поста селища Старовойтове, які о 14:50 ліквідували загорання.
Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем власниці
Також незначні загорання виникли у Маневицькому, Луцькому та Іваничівському районах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити