image
 |  0 9 Червня 2022 | 10:53

На Волині ремонтують автомобільну дорогу (ФОТО)

Автомобільна дорога Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква одна з тих, де нині працюють дорожники.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Якісне дорожнє покриття на цьому регіональному автошляху маємо від с.Верба до межі з Львівською областю, включаючи під’їзд та об’їзд м.Володимира.

Наприкінці 2021 року розпочали ремонт на ділянці Ковель – Турійськ, торік відновили у вирівнюючому шарі майже весь цей відтинок. Цьогоріч планували відремонтувати дорогу від м.Ковеля до с.Верба і завершити відновлення Р-15 на всій протяжності у межах Волинської області.

На жаль, у зв’язку з повномасштабною збройною агресією росії, наші плани неможливо реалізувати, тож аби забезпечити безпечний і безперебійний рух транспорту виконуємо роботи у рамках експлуатаційного утримання шляхів, зокрема проводимо ліквідацію вибоїн дорожнього покриття. Уже позбулись понад 4200 м2 вибоїн.

На ділянці дороги протяжністю понад 800 м у межах населеного пункту Мокрець укладаємо вирівнюючий шар асфальту, оскільки дорожнє покриття там настільки зруйноване, що ямковий ремонт не буде ефективним.

Роботи виконує підрядне підприємство «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити