image
 |  2 6 Березня 2018 | 11:04

На Волині шукають керівників двох комунальних установ

Волинська обласна рада оголосила конкурс на керівників двох комунальних господарств.
Про це інформує власкор Волинь UA.
Конкурс оголошено на посаду директора Берестечківського психоневрологічного інтернату.  Претенденти, окрім переліку документів, які потрібно подати протягом 30 днів повинні мати  вищу освіту ступеня магістра за відповідним напрямом підготовки, стаж роботи на керівних посадах не менше п’яти років, післядипломна освіта в галузі управління (за наявності), високі моральні якості  та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки, рекомендований вік - до 60 років.
Також шукають директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок». У цьому конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту ступеня магістра (за напрямом підготовки «Медицина» (за наявності)), проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з «Організації і управління охороною здоров'я» (за наявності), підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності (за наявності), стаж роботи за фахом не менше 5 років, рекомендований вік - до 60 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити