image
 |  4 24 Листопада 2018 | 10:26

На Волині судили зловмисників, які обстріляли хлібовоз

Минулоріч двоє п’яних чоловіків на Волині обстріляли з мисливської рушниці автомобіль, який вранці розвозив хліб, а згодом зірвали рейс автобуса «Нововолинськ-Ковель». 

Як пише «ВолиньPost», подія трапилася весною 2017 року у селі Блаженик Турійського району. Тоді двоє чоловіків – раніше судимі 29-річний та 40-річний волиняни, перебуваючи напідпитку, обстріляли автомобіль «ІВЕКО», який розвозив хліб. Зловмисники влучили в частину над баком, розташованим близько біля сидіння водія.  

Згодом же хулігани зупинили маршрутку, де, не заплативши, закинули брудні ноги на сидіння автобуса. На зауваження водія один з хуліганів дістав зброю та направив її на нього. Останній, злякавшись, втік.  

Затримали хуліганів поліцейські. 2 червня один з хуліганів зумів втекти з вбиральні Турійського відділу поліції, але того ж дня його затримали знову. Зрештою ж, днями суд виніс йому вирок – 3 роки і 5 місяців тюрми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині - стрілянина на кордоні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити