image
 |  5 26 Вересня 2018 | 13:03

На Волині у громадської активістки згоріла літня кухня та хлів

У громадської активістки Валентини Борусевич, яка мешкає у селі Заріччя Володимир-Волинського району згоріла літня кухня та хлів
Про інцидент Валентина Борусевич написала у Фейсбуці.
Інколи життя підносить такі неочікувані моменти, що сліз не вистачає аби плакати. Ця ніч для мене була наче страшний сон. Дякувати Богу, що вивів мене о другій годині ночі на вулицю, аби я побачила що палає наша літня кухня і хлів, а так би лишились без нічого….2 пожежні машини при сильному вітрові ледь загасили вогонь, що швидко поширювався і на будинок. Господи, як страшно було дивитись на те, коли горить твоя рідна домівка, а ти нічого не можеш зробити! Благо, що сусіди прийшли і допомагали виносити ще уцілілі речі, інструменти…..Виходить, що не всі страждання ще я перенесла, але ще раз дякую Богу за життя!” - йдеться у дописі.

Валентина Борусевич людина з активною життєвою позицією, бере участь у різних спортивних змаганнях від організації інвалідів, є секретарем громадської ради при Володимир-Волинській РДА.
Підтримати Валентину Борисевич можна фінансова, переказавши кошти на її карту: 5168 7427 1628 2748 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити