image
 |  2 30 Січня 2019 | 16:58

На Волині у минулому році виникло більше тисячі пожеж

У минулому році на Волині виникло 1288 пожеж на яких загинуло та травмовано 38 людей. 

Про це йшлося на нараді, яку 29 січня провели працівники Управління ДСНС України у Волинській області.

Про результати оперативно-службової діяльності доповів Володимир Грушовінчук. Він окреслив ситуацію щодо реагування на виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в області. Зокрема повідомив, що за 12 місяців 2018 року на Волині виникло 1288 пожеж. Від наслідків пожеж загинуло та травмовано 38 людей, врятовано 18 осіб.

 «Для запобігання надзвичайним подіям співробітники ДСНС здійснювали комплекс профілактичних заходів, зокрема організували та провели відпрацювання житлового сектору. Під час відпрацювань особлива увага приділялась соціально незахищеним верствам населення, а це багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, одиноким пристарілим громадянам та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, тож саме такі превентивні заходи дали змогу вирішити комплекс завдань щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій та зниження рівня їх негативного впливу», - зазначив він.

 Йшлося про актуальні питання гасіння пожеж у сільській місцевості, а отже забезпечення місцевих пожежних команд, як завжди, на часі. В області функціонують 103 підрозділи МПО, п’ять з яких створені у минулому році. До гасіння пожеж працівники МПО залучалися 485 разів, з яких 18 пожеж ліквідували без залучення державних пожежно-рятувальних підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі підпалили майно голови ОТГ неподалік Луцька (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити